Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Συγγνωμη!!!

Παιδια, λυπαμαι παρα πολυ που δεν σας εγραφα τοσο καιρο, και πανω απ' ολα θελω να πω ενα τεραστιο ΣΥΓΓΝΩΜΗ στην helenlove3! Τελοσπαντων, τωρα ειμαι εδω για να επανορθωσω, και σας εχω ενα υπεροχο μακιγιαζ!!! Για να φτιαξετε το παρακατω μακιγιαζ :














Θα χρειαστειτε τα παρακατω:
















Βημα 1ο:
Επιλεξτε τα μαλλια που ειναι για επιπεδο 10 και πανω, στην σελιδα 6









Βημα 2ο:
Πηγαινετε στο starbazaar της Nitiel και αγοραστε τα ματια που βλεπετε παρακατω (πατηστε στην εικονα για να τα δειτε καλυτερα )







Βημα 3ο:
Χρησιμοποιηστε την σκια απο τα dot . Θα την βρειτε με το ονομα Rosy Brown Shadow και καλυψτε με αυτην το μισο περιπου ματι της κουκλας σας.






Βημα 4ο:
Παρτε την σκια απο τα dot. Θα την βρειτε με το ονομα Thistle Violet Shadow και καλυψτε , με αυτην ενα τετραγωνο απο τα αριστερα την προηγουμενης σκιας, ετσι ωστε να ειναι ετσι οπως ειναι στην εικονα.





Βημα 5ο:
Χρησιμοποιηστε την σκια απο τα dot. Θα την βρειτε με το ονομα Rose Opal Shadow και καλυψτε με αυτην το υπολοιπο ματι με περιπου τεσσερις στρωσεις και στην πεμπτη καλυψτε ολο το ματι.





Βημα 6ο:
Χρησιμοποιειστε το μολυβι απο τα dot με το ονομα Midnight Grey Eyepencil και βαψτε ολο το γυρω γυρω απο τα ματια της κουκλας σας.







Βημα 7ο:
Χρησιμοποιειστε το eyeliner απο τα dot με την ονομασια Lavered Dove Eyeliner και βαλτε ΜΟΝΟ στην εξωτερικη πλευρα του καθε ματιου.







Βημα 8ο:
Παρτε το κραγιον απο τα luxe με την ονομασια Vintage Red Glitter Lipstick και, αφου θα ειναι η βαση για το κραγιον μας, βαλτε μονο μια στρωση.







Βημα 9ο:
Παρτε το κραγιον απο τα Natural Faces με την ονομασια Rosa Ritmo Lipstick και βαλτε οσες στρωσεις θελετε.







 Βημα 10ο:
 Παρτε την μασκαρα απο τα dot με την ονομασια Steel Blue Mascara και βαλτε σε ολη την περιμετρο και των 2 ματιων.







Βημα 11ο:
Πηγαινετε στο starbazaar της  FancyNANE και αγοραστε την παρακατω περουκα ( για να την δειτε πιο καλα, πατηστε πανω στην εικονα)







Τελικο Αποτελεσμα:



















Λοιπον, αυτα για σημερα...
Φιλακια,
TzinaBeauty   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου