Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Έρχονται Χριστούγεννα..επιτέλους!!! ♥ =))

Γεια σας!!Τι κάνετε?Σόρρυ που δεν έγραφα τόσο καιρό αλλά με τα μαθήματα και τα διαγωνίσματα δεν προλάβαινα δυστυχώς!Όμως τώρα θα μπαίνω κάθε μέρα και θα γράφω πιο συχνά!!
Από ότι ξέρουμε όλοι σε 2 μέρες έχουμε Χριστούγεννα!!Επιτέλους έφτασαν τα Χριστούγεννα που περιμέναμε τόσο καιρό όλοι μας!!!Και φυσικά δεν έγινε το ''τέλος του κόσμου'' όπως έλεγαν κάποιοι!!Γιατί όλοι ζούμε και βασιλεύουμε μάλιστα! χεχε! :)

Αυτά τα Χριστούγεννα εύχομαι να είναι τα καλύτερα για όλους μας και να περάσουμε όμορφες στιγμές με τα πρόσωπα που αγαπάμε,να συγχωρέσουμε όποιους μας έκαναν κάτι και να ζητήσουμε συγγνώμη σε όσους κάναμε εμείς κάτι. :) Γιατί τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και πρέπει να είμαστε όλοιιιι αγαπημένοι :) :)

Γι αυτό σας εύχομαι όλους σας Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος που θα μας έρθει κι αυτός σε πολύ λίγες μέρες!!Και εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το υποδεχτούμε όλοι μαζί αγκαλιασμένοι για να μας πάει καλά η χρονιά!!Γιατί παρά την κρίση εμείς θα τα καταφέρουμε γιατί εμείς είμαστε ΈΛΛΗΝΕΣ και οι Έλληνες πάντα τα καταφέρνουν!! :) :) :) :)

Και τώρα ένα τραγουδάκι για να μπούμε λίγο στο πνεύμα των Χριστουγέννων!! =))


Επίσης αυτά τα Χριστούγεννα είμαι σίγουρη ότι τα περισσότερα κορίτσια θέλουν κάτι ξεχωριστό...που δεν κοστίζει χρήματα!Αλλά αγάπη όπως..από το αγόρι των ονείρων τους..! :) Γι αυτό θα σας βάλω κι άλλο ένα σχετικό τραγουδάκι..!!!


Φιλάκια πολλά!!!
Και καλά Χριστούγεννα!!!!! :) :)
xxx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου