Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Νεα κουκλα!

                          Αυτη ειναι η νεα κουκλα στο Stardoll !Την λενε Jessica Biel!


 Η αγαπημενη Jessica Claire Biel (γεννημένη 3 Μαρτίου 1982) [1] είναι μια Αμερικανη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια .Η Biel είναι γνωστή για το ρόλο της τηλεόρασης ως Mary Κάμντεν στην μακρά σειρά οικογενειακό δράμα-Ουρανού 7ο. Έχει από πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου The Texas Chainsaw Massacre (2003), Blade: Trinity (2004), I Now Pronounce You Chuck and Larry (2007), The A-Team (2010), New Year's Eve (2011) και Total Recall (2012).
 Ο Γαμος της Biel Μηπως ειναι ψεμα !?!?!
 
 Παρά την πληθώρα δημοσιευμάτων που ήθελαν τον γοητευτικό σταρ Justin Timberlake να ενώνεται το σαββατοκύριακο με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Jessica Biel, πηγές από το περιβάλλον τους τονίζουν πως ποτέ δεν έγινε μυστικός γάμος μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Τα media ανέφεραν την Δευτέρα ότι το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε το σαββατοκύριακο που πέρασε, σε μια ιδιωτική τελετή, στο θέρετρο για σκι του Wyoming όπου και είχαν αρραβωνιαστεί το Δεκέμβριο.

Ωστόσο, πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον του Timberlake τόνισαν προς νέα δημοσιεύματα ότι ο ηθοποιός και η σύντροφος του δεν έχουν παντρευτεί. Σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, τόσο ο Timberlake όσο και η Biel είναι πολύ απασχολημένοι αυτό το διάστημα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις ώστε δεν έχουν το χρόνο για να οργανώσουν το γάμο τους.

Τονίζεται δε ότι η Jessica Biel και ο Justin Timberlake είναι ακόμη στα πρώτα στάδια οργάνωσης του γάμου τους, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, και δεν βιάζονται να παντρευτούν.

Αυτα !!
Φιλακια απο helenlove3
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου