Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ιδέες για το τέλειο πάρτι..!!

Σκέφτεστε καλύτερο τρόπο για να γιορτάσετε την αρχή ακόμα μιας σχολικής χρονιάς? Ότι χρειάζεται να ξέρετε για να οργανώσετε το πιο διασκεδαστικό πάρτι υπάρχει εδώ!Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την αφορμή!

Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά!Αν θέλετε λοιπόν το πάρτι σας να συζητιέται στο προαύλιο του σχολείου,πάρτε ιδέες και εντυπωσιάστε τους όλους!

1. Ανοίξτε την τηλεόραση και ρυθμίστε τη σε ένα κανάλι με μουσική!Βάλτε τη στο αθόρυβο και αφήστε τη να παίζει.Τα βίντεο θα δώσουν ζωντάνια στο πάρτι και θα αποτελέσουν ένα είδος διακόσμησης.

2. Κάντε το χώρο όσο πιο λαμπερό γίνεται!Μπορείτε να στολίσετε τους τοίχους με φωτάκια σε διάφορα χρώματα!Δίνει την εντύπωση ότι είστε σε κάποιο νησί και μπορείτε να μετατρέψετε ακόμα και το σαλόνι σας σε εξωτικό μέρος!

3. Κάντε χώρο!Κανείς δεν πρόκειται να χορέψει άνετα όσο το τραπεζάκι του καναπέ του βάζει τρικλοποδιές!Κάντε χώρο λοιπόν,αφαιρώντας μερικά έπιπλα και βάζοντας τα περιττά στην άκρη του δωματίου!Τα απαραίτητα είναι δύο τραπεζάκια και πολλά μαξιλάρια!

4. Τα θεματικά πάρτι αποτελούν τη σίγουρη συνταγή της επιτυχίας!Προτιμήστε ένα θέμα όπως "Το τελευταίο beach party",όπου όλοι θα έρθουν με ρούχα παραλίας!Ναι,μπορείτε να βάλετε και ομπρελίτσες στα αναψυκτικά!

5. Ζητήστε τη βοήθεια από ένα φίλο σας να αναλάβει το ρόλο του DJ. Σίγουρα κάποιος θα υπάρχει που έχει πάθος με τη μουσική!Ζήτα τη βοήθεια του και εφοδίασε τον με ολόκληρη τη δισκοθήκη σου.

6. Αγοράστε πλαστικά βραχιόλια που φωσφορίζουν στο σκοτάδι και μοιράστε τα στους καλεσμένους!


♥ Μην αφήνετε τους καλεσμένους σας παραμελημένους!Συζήτησε με όλους και σύστησε μεταξύ τους άτομα που ξέρεις ότι έχουν κοινά ενδιαφέροντα!

♥ Κάντε την αρχή και χορέψτε δίνοντας το ρυθμό και οι άλλοι θα ακολουθήσουν!

♥ Μην ξεχνάτε να αναπληρώνετε τα αναψυκτικά που τελειώνουν!

Και...καλή διασκέδαση!!


Φιλάκια,
Δέσποινα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου