Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Συμβουλές για το σχολείο!!

 Από κάτω θα διαβάσετε μερικές συμβουλές για το σχολείο και το διάβασμα,οι οποίες σας ενδιαφέρουν όλους! 


 1. Όταν διαβάζετε θα πρέπει να έχετε κλειστό το κινητό,την τηλεόραση,το ραδιόφωνο,να μην μιλάτε ταυτόχρονα στο τηλέφωνο και να έχετε κλειστό το laptop. 

 2. Επίσης πρέπει να κάθεστε σε μια καρέκλα όχι πολύ άνετη γιατί έτσι χαλαρώνετε και μπορεί να σας πάρει ο ύπνος!Αλλά ούτε και πολύ άβολη! 

 3. Όταν διαβάζετε πρέπει να έχετε το μυαλό σας μόνο στο διάβασμα!Και όχι σε αγόρια ή κορίτσια ή ότι δήποτε άλλο! 

 4. Αν δεν μπορείτε να λύσετε μια άσκηση δεν θα τα παρατάτε.Θα προσπαθήσετε να την λύσετε και μπορείτε να κοιτάξετε στα βιβλία διάφορα πράγματα που θα σας κάνουν να λύσετε την άσκηση.Γιατί αν τα παρατήσετε με την πρώτη προσπάθεια έτσι δεν θα μάθετε πως να λύνεται τέτοιες ασκήσεις και κάποια στιγμή και κάποιο διαγώνισμα που θα έχεις τέτοιες ασκήσεις τι θα κάνετε?Γι αυτό προσπαθήστε όσες φορές χρειαστεί και στο τέλος θα τα καταφέρετε! 

 5. Όταν κάνετε μάθημα και δεν καταλάβατε κάτι που είπε η καθηγήτρια ή ο καθηγητής σας,πρέπει να πείτε ότι δεν το καταλάβατε για να το ξανά εξηγήσει να το καταλάβετε.Δεν είναι κακό να λες ''Κυρία δεν το κατάλαβα αυτό..μπορείτε να μου το εξηγήσετε?'' Ίσα ίσα έτσι θα φερθείτε έξυπνα και οι καθηγητές θα σας δουν με άλλο μάτι!Δηλαδή ότι σας νοιάζει να μάθετε..!! 

 6. Και το μυστικό είναι..να έχετε αυτοπεποίθηση.Έτσι πάντα θα τα καταφέρνετε.Γιατί αν λέτε ότι αποκλείεται να τα καταφέρετε.. π.χ. σε ένα διαγώνισμα,δεν θα τα καταφέρετε.Γιατί μόνο με την ιδέα ότι δεν θα τα καταφέρετε θα γίνει και πράξη.Γι αυτό πάντα αυτοπεποίθηση!Μπορείτε!!


 Ελπίζω οι συμβουλές μου να σας βοήθησαν αρκετά!Γιατί αν ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές μου,θα κερδίσετε!Και όχι μόνο ένα πράγμα,αλλά πολλά!!Θα κερδίσετε την εμπιστοσύνη των γονιών σας στο διάβασμα έτσι ώστε όταν τους λέτε ότι τελειώσατε τα μαθήματα και θα βγείτε έξω να σας εμπιστεύονται!Επίσης θα κερδίσετε καλούς βαθμούς!Και πολλά άλλα που δεν μπορείτε να φανταστείτε!!Μόνο ακολουθήστε τις συμβουλές μου!










Αυτά για σήμερα!


Φιλάκια,
Δέσποινα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου